vi tilbyr

Digital skilting for retail

Bruk skjerm som en salgskanal og veiled dine kunder til ønsket produkt eller handling. Budskapet kan endres ved hjelp av noen få tastetrykk og kampanjer kan legges klart i eget sendeskjema.

Kommunikasjon med digital signage

Del informasjon internt og skape en bedre kommunikasjonskultur på arbeidsplassen. Med vår software er det enkelt å dele informasjon med ansatte og besøkende der de er.

Menyskjermer for serveringsbransjen

Plasser digitale skjermer strategisk på plasser hvor kundene dine ser og legger merke til den. På den måten kan du øke salg og påvirke beslutningen om mersalg – enkelt og kostnadseffektivt!

Møteromsløsninger

Få løsninger som er tilpasset ulike møterom og få en god start på møtene ved å bruke systemer som fungerer hver gang.

Rådgivning og prosjektering

Vi tar hele prosjektet fra første møte, innholdsproduksjon, montering av skjerm(ene), til drift og support.

Ved installasjon av våre lyd- og bildeløsninger er det en del koordinering som kreves. Det er i alles interesse at prosjektet gjennomføres så effektivt som mulig. Det innebærer eksempelvis koordinering av tilgang til deres lokaler, våre leverandører, elektriker, møbelleverandør, interiørarkitekt, deres IT-leverandør, våre AV-teknikere og våre designere.

Innholdsproduksjon

Vi er hellig overbevist om at skjermer med godt og relevant innhold er med på å øke oppmerksomheten og ikke minst salget. Vårt team hjelper deg med å lage spesialtilpasset innhold til ulike formål. Dette kan for eksempel være digital salgsplakat, animasjoner, maler eller filmer. 

Driftsavtale

For bedrifter som har spesifikke ønsker eller krav til oppetid anbefaler vi å inngå en driftsavtale. Med en slik avtale sikrer vi at utstyret som er tatt i bruk fungerer optimalt.