FAQ

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor har vi samlet ofte stilte spørsmål vi støtt og stadig får fra våre kunder og potensielle samarbeidspartnere stadig vekk lurer på. Skulle du allikevel ha spørsmål du ønsker svar på kan en av våre prosjektledere svare deg på det. De kan du kontakte her: Kontakt oss

Ofte stilte spørsmål om digital skilting

Ja, men det er ikke anbefalt. Vi anbefaler proff-monitorer.

Ved bruk av en vanlig TV må man vite om de begrensninger det gir. Blant annet er det lavere lysstyrke enn en proff-monitor, du vil trenge en egen player for å kunne vise innhold, en TV bør ikke stå på mer enn 6 timer om dagen.

Ja, det kan være lurty! Vi benytter Databeat og PLAYipp.

Etter mange år i bransjen med utprøving av en rekke programvarer falt valget tilslutt på Databeat og PLAYipp. Hovedgrunnene for at valget falt på dem er flere, men enkelt oppsummert så er det brukervennlighet, konkurransedyktig pris og tilgjengelighet som er bakgrunn.

Ja, vi elsker gjenbruk!

Vi foretrekker Samsung-skjermer med innebygd player (Tizen). Men det går helt fint å bruke andre merkevarer med innebygd player. Dersom du har noe annet enn Samsung, eller er usikker på om din(e) skjerm(er) kan gjenbrukes er vi bare en kort telefon/mail unna 🙂

Det er klart du kan bruke det, men det er ikke så fleksibelt med tanke på oppdatering av innhold til skjermen(e).

Alt! Intern og ekstern kommunikasjon.

Ja, det finnes mange ulike modeller og bruksområder. Ta kontakt med oss så hjelper vi med å finne modellen som passer til ditt bruk.

Det kan vi hjelpe deg med. Det er avhengig av hva den skal brukes til og hvor den skal plasseres. Book en befaring med oss så hjelper vi deg i gang.

Prisen kommer an på hva du har behov for av utstyr. Vi setter opp et skreddersydd tilbud som er tilpasset ditt behov og budsjett.

Ja, vi leverer komplett pakke. Dette er vår ekspertise!

Nei, du velger selv hva du har behov for. Vi setter opp et skreddersydd tilbud som er tilpasset ditt behov og budsjett.

Ja, det er klart du kan. Men om du har behov for assistanse så har vi grafiske designere som er helt rå!

Ja, dersom skjermen ikke er på nett vil det ikke være mulig å laste inn nytt innhold. Dersom du bruker USB da må du fysisk oppdatere innholdet på minnepennen selv.

Nei, men det er anbefalt for stabilitet. WiFi og 4G fungerer også fint.

Det er veldig enkelt! Du logger deg inn på en nettside. Du trenger ikke laste ned noen programvare, da alt skjer i nettleseren.

Nei, ikke enda. Men det kommer 😉

Ja, det kan du. Book en befaring med oss så vi kan få vite litt mer om hvilke systemer dere benytter og hva dere ønsker å vise. Dersom dere bruker Microsoft Power BI har vi en direkte integrasjon.

Skjermen blir heldigvis ikke svart! Den vil vise det siste innholdet som er blitt lastet ned på playeren.

Ja, klart du kan! Seeing is beliving 🙂

Klikk deg inn her for å lese mer om dette Databeat OMNI.

Klikk deg inn her for å lese mer om dette Databeat OMNI.

Ja, vi har blant annet integrasjoner og widgeter som NRK nyheter, VGTV, vær, ruter.no, YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Power BI, PowerPoint og mye mye mer!

Ofte stilte spørsmål om møteromsløsninger

Så lenge det fungerer som det skal kan vi fint supplere nytt med det dere allerede har. Vi elsker gjenbruk!

Ja, men det er ikke anbefalt. En TV har en del begrensninger.

3 års garanti, mattere overflate enn vanlig TV, høyere lysstyrke, auto on/off (skjermen skrur seg selv på/av når du kobler til/fra skjermer. Skjermen kan stå på 16 timer i døgnet.

Ja, det gjør vi. Vi leverer alt fra mikrofoner, mikser, headset og lydisolerende elementer til tak og vegger.

Vi fikser alt av kabling så lenge du sørger for at det er strømpunkter tilgjengelig.

Involver oss gjerne så tidlig som mulig. Jo tidligere vi blir involvert jo bedre blir gjerne sluttresultatet. Vi vil kunne bistå i planleggingsfasen for å sikre den tekniske løsning og sørge for at kabling blir skjult på best måte.

Nei, men vi har veldig god erfaring med Samsung når det gjelder kvalitet og pris. Vi kan blant annet levere LG, Philips, Hisense, NEC med flere

Det er ingen begrensning. Her handler det om å tilpasse utstyr basert på størrelsen på rommet. Vi kan levere løsninger til små rom med plass til to personer, og store møterom med plass til fler enn 100 personer.

Ja, vi har gode avtaler for finansiering og leasing.

Det kan variere, men gitt at produsentene har varer på lager kan vi som regel begynne installasjon etter 1-2 uker.

JA! Det er musikk i våre ører! Hvorfor skal egentlig en møteromsskjerm være svart når den ikke er i bruk? Hva med å gi skjermet et visuelt uttrykk som inspirerer og informerer dem som kommer inn på møterommet? Sammen med Databeat leverer vi en løsning som er optimalt til dette formålet.