Møteromsløsninger

Vi setter sammen løsninger som passer ditt behov

Et møterom kan ha flere bruksområder og ulikt behov for teknisk utstyr. isiScreen tilbyr tekniske løsninger til møterommet, alt fra små møterom, sosiale soner til konferanserom / auditorium. En komplett møteromsløsning kan bestå av blant annet visningsflate (skjerm, LED eller projektor), videokonferanse, tilkobling (kablet eller trådløst), bordbrønn og høyttalere. Vi har fokus på brukervennlige løsninger tilpasset ethvert møterom og ditt budsjett.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg. Ønsker du derimot å lese litt mer før du tar kontakt, da er det bare å scrolle seg videre nedover. 

Ingen rom er like og trenger derfor sjeldent likt utstyr. Derfor skreddersyr vi løsninger etter ditt behov og budsjett.

Vi har løsninger som legger til rette for en enkel og problemfri oppstart av møter og videomøter.

Våre ansatte har mange års erfaring i bransjen og vi leverer løsninger som er spesialtilpasset ditt rom!

Audiovisuelle løsninger er tekniske løsninger som kombinerer både lyd og bilde. Generelt sett handler audiovisuelle løsninger om å kombinere ulike teknologier for å skape en bedre opplevelse når det gjelder å formidle informasjon, samarbeide og kommunisere i ulike miljøer. Noen eksempler på audiovisuelle løsninger kan være:

  1. Projektorer: Enheter som projiserer bilder eller videoer på en skjerm eller en annen flate for å gjøre det synlig.
  2. Skjermer: Dette kan omfatte vanlige dataskjermer, LED-skjermer, berøringsskjermer eller store skjermer som brukes for presentasjoner.
  3. Videokonferanse: Teknologi som gjør det mulig å ha samtaler og møter med personer på forskjellige steder ved hjelp av lyd og video via internett.
  4. Lydsystemer: Høyttalere og lydutstyr som gir et godt lydbilde i et rom.
  5. Styringssystemer: Programvare og teknologi som lar brukere kontrollere og koordinere ulike audiovisuelle komponenter fra ett sted.
  6. Streaming og opptak: Muligheten til å streame hendelser eller ta opp presentasjoner og møter for senere gjennomgang.
  7. Interaktive løsninger: Berøringsskjermer eller andre interaktive verktøy som tillater deltakerne å samhandle med presentasjonen eller materialet.
  8. Belysning: Bruk av belysning for å forbedre visuelle effekter og presentasjonens kvalitet.
  9. Romakustikk: Akustikk i et rom har mye å si for trivselen i rommet. Dårlig akustikk gir ofte ekstra romklang. Det å dempe akustikken i et rom vil senke støynivået og gi et «roligere» inneklima.
visningsflate

Lær mer om

Visningsflate

Videokonferanse

Lær mer om

Videomøte

Lær mer om

Akustikk

Lær mer om

Lyd

Lær mer om

Møteromsbooking

Lær mer om

Presentasjonsdeling

Kom i gang med ditt møterom

Kontakt oss i dag!

Pst! Vi kan også digital skilting