Digital skilting

Vis relevante tilbud og kampanjer til riktig tid

Med skjerm er det mulig å dele nyheter og oppdateringer, både internt og eksternt på en kostnadseffektiv måte. Med vår løsning vil du ha relevant innhold til rett tid der folk ferdes. Det kan eksempelvis være fordelaktig med digital skilting i et resepsjonsområde, i en restaurant, i en klesbutikk, i en salgsorganisasjon eller i en salong. Mulighetene er mange, kun fantasien setter grenser!

En skjerm er ikke bare en skjerm. Vi skiller blant annet mellom innendørs-, utendørs- og vindusskjerm.

For at digital skilting skal ha den beste effekten er det viktig at du har fokus på et godt og relevant innhold.

Vi har valgt softwareleverandør på bakgrunn av brukervennlighet og kvalitet.

Maksimal synlighet med vindusskjerm

Enten du har lokaler på gateplan eller ikke, kan vindusskjerm være det som gjør at du får den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Med vindusskjerm har du muligheten til å påvirke potensielle kunder akkurat i det de passerer lokalet og dermed også øke sjansene for at de kommer innom. Vindusskjermer kan leveres som både ensidig og tosidig skjerm, og du kan vise ulikt innhold på de to sidene.

Les blant annen om hvordan Tempur fikk bedre synlighet med sin vindusskjerm her: Vindusskjermer for Tempur Brand Store Skøyen

Menyskjerm

Bytt ut den statiske menyen med en skjerm hvor du kan endre menyen etter tidspunkt på dagen og/eller tilgjengelighet! Menyskjerm passer for deg som har en stor eller liten meny, men som ønsker å variere design, innhold og tidspunkt og når og hva du tilbyr.

Infoskjerm

Med infoskjerm kan man enkelt kommunisere med de besøkende når informasjonen alltid er oppdatert. Med en slik løsning er det enkelt å oppdatere budskap og det kan gjøres ved hjelp av noen få tastetrykk og på en kostnadseffektiv måte.

Resepsjonsskjerm

Hold ansatte oppdatert til enhver tid på nyheter eller annet innhold som er viktig for bedriften å dele. Det skaper trivsel å være velinformert, noe som igjen skaper økt motivasjon og produktivitet.

Trenger du noen tips til hvilket innhold du kan vise til dine ansatte? Vi vet at det lønner seg å få noen tips fra en dyktig innholdprodusent! Se hvorfor her: Bruk tid på en innholdsprodusent – det lønner seg!

Innholdsproduksjon

Vi er overbevist om at skjermer med godt og relevant innhold er med på å øke oppmerksomheten og ikke minst salget. Vi har et dyktig team med innholdsprodusenter som lager spesialtilpasset innhold til ulike formål. Dette kan for eksempel være en digital salgsplakat, animasjoner, maler eller filmer for å nevne noe. 

Databeat

For å gjøre styringen av innhold så enkelt som mulig benytter vi en norskutviklet programvare fra Databeat. Dette gjør at du ved hjelp av noen enkle tastetrykk kan endre innhold og budskap når du selv ønsker.

Kom i gang med digital skilting

Kontakt oss i dag!

Pst! Vi kan også møteromsløsninger