Digital Skilting

Med skjerm er det mulig å dele nyheter og oppdateringer, både internt og eksternt på en kostnadseffektiv måte. Med vår løsning vil du ha relevant innhold til rett tid der folk ferdes. Det kan eksempelvis være fordelaktig med digital skilting i et resepsjonsområde, i en restaurant, i en klesbutikk, i en salgsorganisasjon eller i en salong. Mulighetene er mange, kun fantasien setter grenser!

Skjermer tilpasset ditt behov

En skjerm er ikke bare en skjerm. Vi skiller blant annet mellom innendørs-, utendørs- og vindusskjerm.

Ha fokus på godt og relevant innhold

For at digital skilting skal ha den beste effekten er det viktig at du har fokus på et godt og relevant innhold.

Brukervennlighet i sentrum

Vi har valgt softwareleverandør på bakgrunn av brukervennlighet og kvalitet.

La besøkende finne frem

Med digital skilting finner de besøkende enkelt frem, informasjonen er alltid oppdatert på en kostnadseffektiv måte. Med en slik løsning er det enkelt å oppdatere oversikten over leietakere og det kan gjøres ved hjelp av noen få tastetrykk.

Hold ansatte oppdatert!

Hold ansatte oppdatert til enhver tid på nyheter eller annet innhold som er viktig for bedriften å dele. Det skaper trivsel å være velinformert, noe som igjen skaper økt motivasjon og produktivitet.

Resepsjonsskjerm

La de besøkende lære mer om hvem du er, gjør det enkelt for de å finne frem til rett etasje eller møterom. Du kan i tillegg ha relevant nyhetsinnhold mens de sitter å venter, eller dele oppdatert rutetabell for kollektivtrafikk ved hjelp av en rekke valgfrie widgeter.

Innhold som selger

Vi er overbevist om at skjermer med godt og relevant innhold er med på å øke oppmerksomheten og ikke minst salget. Vi har et dyktig team med innholdsprodusenter som lager spesialtilpasset innhold til ulike formål. Dette kan for eksempel være en digital salgsplakat, animasjoner, maler eller filmer for å nevne noe. 

Innhold produsert for Pacific Poké

Innhold produsert for Nordea og Gjensidige

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg!