Digital skilting

Vindusskjerm

Hva er hensikten med en vindusskjerm?

Enten du har lokaler på gateplan eller ikke, kan bruk av vindusskjerm være det som gjør at du får den ekstra oppmerksomheten du fortjener. Med vindusskjerm har du muligheten til å påvirke potensielle kunder akkurat i det de passerer lokalet og dermed også øke sjansene for at de kommer innom. Vindusskjermer kan leveres som både ensidig og tosidig skjerm, og du kan vise ulikt innhold på de to sidene. 

vindusskjerm - Tempur brandstore skøyen

Spesielle skjermer for vinduer

Skjermene som benyttes som vindusskjerm er ekstra lyssterke slik at innholdet er synlig uansett lysforhold utenfor. Solen kan skinne direkte på vinduet og innholdet på skjermen vil fortsatt være synlig. Dette er hovedgrunnen for at du ikke plasseres en vanlig skjerm i vinduet.  

Les blant annet om hvordan Tempur fikk bedre synlighet med vindusskjerm her: Vindusskjermer for Tempur Brand Store Skøyen

Fordeler med digitale vindusskjermer er:

  • Mulighet til å vise dynamisk innhold: skjermene kan vise forskjellig typer innhold, for eksempel reklame, nyheter, værinformasjon, sosiale medier-feed. Dermed er det mulig å oppdatere og tilpasse innholdet i sanntid, og dermed øke engasjement og interessen til publikum.
  • Bedre synlighet: digitale vindusskjermer kan øke synligheten til bedriftens eller organisasjonens budskap, og tiltrekke seg flere kunder og interessenter.
  • Økt interaktivitet: ved å velge interaktive skjermer kan man la publikum samhandle med skjermen ved å bruke for eksempel berøringsskjerm eller andre teknologier. Dette kan forbedre brukeropplevelsen og engasjementet til publikum.
  • Enklere administrasjon og kontroll: Skjermene og innholdet kan administreres og kontrolleres fra ett sentralt sted, noe som gjør at det er enklere å oppdatere innhold og endre innstillinger.
  • Redusert behov for trykt materiell: Redusere behovet for å trykke å distribuere store mengder papirbasert materiell som brosjyrer og plakater. Dette kan bidra til å redusere kostnadene og miljøpåvirningen fra trykkeri og papirproduksjon.

Finn ut mer

Menyskjerm

Innholdsproduksjon

Support og overvåkning