Digital skilting

Innholdsproduksjon

Det lønner seg bruke tid på innholdsproduksjon

Ikke alle har kapasitet eller kompetansen det kreves for å lage godt innhold til skjermene sine. Men fortvil ikke – gjengen vår i isipisi kan design og videoproduksjon om du har behov for litt assistanse.  

Vi er overbevist om at skjermer med godt og relevant innhold er med på å øke oppmerksomheten og ikke minst salget. Vi har et dyktig team med innholdsprodusenter som lager spesialtilpasset innhold til ulike formål. Dette kan for eksempel være en digital salgsplakat, animasjoner, maler eller filmer for å nevne noe. 

Hvordan publiseres innholdet på skjermen?

Etter mange år med testing av ulike løsninger har valget vårt falt på to leverandører, Databeat og PLAYipp. Hver skjerm får sin unike lisensnøkkel slik at du enkelt kan administrere og styre hver enkelt skjerm.  

Databeat og PLAYipp har en app som enkelt installeres på skjermer med innebygd player. Skjermene fra Samsung har innebygd player noe som gjør at vi ikke trenger en ekstern player for å kunne spille av innhold på skjermene. Dette er med på eliminere eventuelle feilkilder, holde kostnadene nede og ikke minst mer miljøvennlig. En mindre «boks» til hver eneste skjerm vil ha stor betydning på miljøet! Men har du en skjerm fra før, som ikke har innebygd player kan vi selvsagt levere en ekstern player.

Softwaren / programvaren er en web-basert skytjeneste for publisering av ønsket innhold til en eller flere skjermer. Her kan du enkelt laste opp bilder og film, evt. publisere direkte fra PowerPoint om du ønsker det. DatabeatOMNI er integrert opp mot Microsoft noe som gjør at innloggingen er  trygg og sikker og skjer med single sign on.  

Widgeter

Vi kan levere mer enn 20 ulike widgeter du kan velge mellom for å gjøre innholdet ditt mer leverende og forenkle innholdsproduksjonen. Noen av disse widgetene er: Power BI, Facebook, VGTV, NRK, Entur, været, dato og klokke, RSS, boligannonser på finn.no og mange, mange flere.  

Finn ut mer

Vindusskjerm

Menyskjerm

Support og overvåkning