Vindusskjermer for Tempur Brand Store Skøyen

Vindusskjermer for Tempur Brand Store Skøyen

Ønsket å bli mer synlig

Tempur Brand Store Skøyen ligger godt plasser i Karenslyst Allé, på Skøyen i Oslo, men ønsket å øke oppmerksomheten til sin butikk for de forbipasserende ved bruk av vindusskjermer.

Prosjekt

Vindusskjermer

Kunde

Tempur

Prosjektleder Ariela
Prosjektleder

Ariela T. Christensen

To vindusskjermer

Ved å bytte ut to plakater med to vindusskjermer økte det først og fremst oppmerksomheten hos de forbipasserende, men det gjør det også enklere og mindre tidkrevende når Tempur skal endre sine kampanjer og tilbud. Alt styres fra DatabeatOMNI sentralt og oppdateres ute i butikk i løpet av noen minutter.

Ga effekt med én gang

Allerede samme dag som skjermene var satt opp var det kunder som kom inn i butikken på bakgrunn av tilbud som ble vist på skjermene i vinduet.

I filmen under kan følge installasjonen og se det ferdig sluttresultatet.

Hvorfor vindusskjerm?

Vindusskjerm kan leveres både ensidig og tosidig, det betyr at du kan vise ulike budskap både inne og ute. Vindusskjerm har en spesiell lysstyrke som gjør at det minimerer forekomsten av gjenskinn blant annet ved direkte sollys. Innholdet på skjermen styres enkelt med DatabeatOMNI slik at du enkelt styrer når, hvor og hva som skal vises på de ulike flatene til envher tid.

Ønsker du også mer trafikk fra forbipasserende? Ta kontakt med oss i dag så ser vi på mulighetene for digital skilting og løsninger for vindusskjerm.