Menyskjermer for Döner Bros

Menyskjermer for Döner Bros.

Menyskjermer hos Döner kebab
3 x 43″ skjermer
Prosjekt

Menyskjermer

Kunde

Döner Bros.

Nykommer

For nykommeren i kebabmarkedetet ble vårt oppdrag å installere menyskjermer hos Döner Bros for å optimalisere måten de oppgraderer menyen sin på. Döner Bros er nykommeren blant kebabstedene i Oslo sentrum. I mai 2021 gikk de rett til topps i Aftenposten sin kebabtest. Etter å ha etablert seg og funnet seg til rette, så de fort behovet for å digitalisere menyskiltet over disken og kvitte seg med det gamle.

Menyskjermer hos Döner kebab
Før

Erfarne montører

Løsningen kunden gikk for denne gangen ble tre 43″ proffskjermer fra Samsung. Disse ble montert med en skinne fra taket slik at det både er trygt og estetisk pent. Vår utfordring her var å finne godt feste. Takket være erfarne montører og et instrument for å finne stendere henger skjermene nå trygt.

Menyskjermer hos Döner kebab
Montasje

Enkelt å oppdatere

Meny og priser kan nå endres etter behov på en kostnadseffektiv måte gjennom en webbasert software. I tillegg gir innhold med noe bevegelse økt oppmerksomhet. Systemet lar de ansatte planlegge kampanjer, styre menyen og legge inn tidsstyring på når skjermene skal være av og på. Både kostnadsseffektivt og veldig enkelt!

Er du på utkikk etter menyskjerm til din restaurant?

Digital skilting er en enkel og kostnadseffektiv måte å alltid ha oppdatert informasjon tilgjengelig i området der dine interessenter ferdes. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp den løsningen som er mest hensiktsmessig for din lokasjon/bedrift.