Møteromsløsninger for Field Group

Prosjekt

Field Group: Møteromsløsninger i nytt hovedkontor på Vækerø

Kunde

Field Group

Leveranse

Møterom
Bookingpanel

Prosjektleder

Ariela T. Christensen

Field Group levere tjenester og teknologi knyttet til geodata. Data samles inn via satellitter, fly, droner, landmålere og GPS-enheter for å lage kart, analysere romlige mønstre og støtte beslutningsprosesser innen urban planlegging, naturressursforvaltning og mer. Men det var i forbindelse med flytting til nye kontorer de trengte vår hjelp.

Field Group – Hovedkontor på Vækerø + lokalkontor i Trondheim 

I begynnelsen av 2023 flyttet Field Group inn i nye kontorer på Vækerø. I den anledning har vi bistått med demontering av eksisterende møtromsløsninger og installert utstyr som har vært med i flytteprosessen og supplert med nytt utstyr der det var behov for det. 

Vi har også hjulpet Trondheims-kontoret med oppgradering av videokonferanseløsningen deres der.

Møterom

Fordi Field Group hadde skjermer fra de tidligere lokalene, ønsket de å gjenbruke i de nye lokalene på Vækerø. Det vi da gjorde var å supplere med kabling og nye veggfester der det var nødvendig. Alle møterommene har skjermer som er tilpasset rommets størrelse og bruksområde. 

Videokonferanse

Field Group bruker Microsoft Office 365 og Teams som deres videoplattform. Det var derfor viktig for dem å ha et system som var skreddersydd for Teams. På fire av møterommene har vi satt opp Yealink A20 og A30. Dette er videosystemer som har Teams integrert. Enhetene er plassbesparende fordi de har innebygd kamera, høyttaler og mikrofon. I de største rommene har vi i tillegg til Yealink montert trådløse bordmikrofoner for å sikre at lydkvaliteten er optimal til motparten i en videosamtale. For at brukerne enkelt skal kunne dele skjermen sin i et internt eller eksternt møte (videomøte) har vi også levert en trådløs dongel fra Yealink. Derfor kan du enkelt dele innhold fra din laptop.

Det er flere grunner for at vi anbefaler våre kunder Yealink A10, A20 og A30. En av grunnene er at de har integrert kamera, mikrofon og høyttaler i en videobar. En annen grunn er at det er mulig å legge til ekstra mikrofoner ved behov. De tre enhetene, A10, A20 og A30 er alle tre dimensjonert for alt fra små huddel rom til store møterom. Systemene har integrert Teams som gjør det enkelt å gjennomføre Teamsmøter med få tastetrykk uten at man må koble til sin egen laptop. Men det geniale med disse systemene er at du kan gjennomføre videomøter med andre videoklienter (Google Meet, Zoom etc.) ved behov. Presentasjonsdeling gjøres enkelt fra din laptop med en dongel. Sist men ikke minst så er det enkelt å installere og krever minimalt med kabling – og det kan vi like svært godt!????‍????????

Bookingpanel

Møteromsløsninger for Field Group besto også av bookingpanel som er montert på utsiden av møterommene slik at man ser om møterommene er opptatt eller ledig. Her har vi benyttet Room Panel fra Yealink med Teams som er satt opp med Field Group sin Office 365-kalender. Panelene har lys på siden som indikerer om møterommet er ledig eller opptatt. Det er også mulig å booke møter direkte på panelet ved behov ved hjelp av noen enkle tastetrykk.

Ønsker du hjelp med møteromsløsninger? Kontakt oss i dag!

Dersom du trenger hjelp med dine møterom har vi både kunnskapen og produktene du trenger for å få et optimalt møteklima. Små, mellomstore eller store møterom spiller ingen rolle, vi har løsninger for det meste.