Møteromsløsninger i Vitas nye hovedkontor

Prosjekt

Vita: Møteromsløsninger i nytt hovedkontor

Kunde

Vita

Leveranse

Møterom
Bookingpanel

Prosjektleder

Ariela T. Christensen

Vita er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 117 butikker fordelt over hele Norge.

Vita – Hovedkontor

Sommeren 2022 flyttet Vita inn i nye kontorer på Helsfyr i Oslo. I denne anledning oppgraderte vi deres møtro- og bookingløsninger. Vita hadde noen skjermer fra tidligere de ønsket å gjenbruke på den nye lokasjonen, og dette tok vi selvsagt hensyn til.

På et av rommene er satte vi opp en Samsung Flip Pro som er en fullverdig touchskjerm, det innebærer at brukerne kan bruke skjermen som vanlig, men også bruke den som en avansert whiteboard-tavle når behovet for dette melder seg.

Videokonferanse

Vita bruker Microsoft Office 365 og Teams som deres videoplattform. På det største møterommet ønsket de en løsning som var enkel å ta i bruk og som hadde Teams integrert og valget falt på Yealink med et PTZ-kamera (pan-til-zoom), 2 x takmikrofoner, 2 x søylehøyttalere og et touchpanel på bordet. I de to mindre møterommene installerte vi videobar med integrert kamera, mikrofon og høyttaler. På grunn av rommets utforming og akustikk er det installert trådløse bordmikrofoner for å optimalisere lydkvaliteten i videomøtet.

Bookingpanel

Utenfor møterommene er det installert bookingpanel som viser om møterommene er opptatt eller ledig. Her benyttes løsningen fra Databeat som heter Doorsign. Denne løsningen er satt opp mot Office 365 og VITAs kalender slik at det er enkelt å få oversikt over ledig kapasitet.

Ønsker du hjelp med møteromsløsninger? Kontakt oss i dag!