Nytt kontorkonsept for Ö Drømtorp

Prosjekt

Ö Drømtorp: Nytt kontorkonsept

Kunde

Ö Drømtorp

Leveranse

Møterom
Bookingpanel
Lydanlegg
Infoskjerm

Prosjektleder

Henning Bunæs

Ö konseptet er utviklet av Högh Eiendom og er et alt-i-ett kontor for frilansere og små bedrifter. Her kan man leie en kontorplass eller et eget kontor og booke møterom med moderne møteromsløsninger. Ö har i dag fem lokasjoner fordelt i Oslo, Ski og Moss. 

Ö Drømtorp

I oktober 2021 fikk vi en forespørsel fra Högh Eiendom hvor de ønsket bistand til deres nye kontorkonsept: Ö. De skulle renovere og bygge opp et nytt kontorlokale på Drømtorp i Ski. Högh ønsket våre innspill basert på deres plantegninger for møterom og sosial sone. Ö Drømtorp åpnet sommeren 2022.

Møterom

Møterommene er satte vi opp med hver sin Samsung-skjerm, videokonferanse fra Yealink og bordbrønner fra Kondator for å skjule kabler og gi brukerne mulighet for å lade PC og annet elektronikk. Skjermene vi anbefalte er møteroms-serien til Samsung med auto on/off slik at skjermen skrur seg automatisk på når brukerne kobler seg til med HDMI-kablen. Skjermen vil gå i dvale når det ikke er noe tilkoblet, det gjør at vi kan ta bort fjernkontrollen fra møterommene og eliminer en eventuell feilkilde ved feil bruk. Videokonferanse er kommet for å bli og i dette tilfellet installerte vi USB-enhetene fra Yealink. Brukerne kobler seg enkelt til enhetene ved å bruke USB-kabelen som ligger i bordbrønnen. I de minste møterommene installerte vi en videobar med integrert kamera, mikrofon og høyttalere. Til det største møterommet er det installert et PTZ-kamera (pan-tilt-zoom), to takmikrofoner og innfelte himlingshøyttalere med sub.

Bookingpanel

Utenfor møterommene monterte vi opp bookingpanel som forteller brukerne om møterommene er ledig eller opptatt.

Lydanlegg

Foruten om lyden i det største møterommet har vi også levert lydanlegg til treningsrommet og kafeen / sosial sone. Sammen med First Audio satte vi sammen lydpakker som var tilpasset hvert rom og dets bruksområde. I trimrommet skal brukerne kunne koble seg på trådløst med for eksempel en mobil for deretter å spille av ønsket musikk selv. Det et blitt installert fire pendelhøyttalere med tilhørende forsterker. I kafeen / sosial sone har vi også brukt pendelhøyttalere for å følge stilen til interiøret og fordi det er åpen himling. Her er det brukt seks større pendelhøyttaleren for å dekke området. I tillegg la vi opp utstyr slik at det skal være mulig å holde presentasjoner med håndholdt- og bøylemikrofon. I den sosiale sonen installerte vi møteromsskjerm som er integrert i et plasstilbygd møbel.

Infoskjerm

I kafeen / sosial sone satte vi opp en infoskjerm som benyttes til å informere om stort og smått som lunsjtider, arrangementer og annet de ønsker å formidle til sine besøkende. Gjennom plattformen DatabeatOMNI har Högh full kontroll over innholdet på skjermen, og kan enkelt bytte og oppdatere innholdet på skjermene selv.

Ønsker du hjelp med møteromsløsninger? Kontakt oss i dag!