Volvat flytter inn i Storogården

Volvat flytter inn i Storogården

Prosjekt

Møteromsløsninger
Sosiale soner
Arbeidsstasjoner

Kunde

Volvat

Prosjektleder Ariela
Prosjektleder

Ariela T. Christensen

Hvem er Volvat?

Volvat Medisinske senter er Norges første private sykehus og har over 35 års erfaring med å tilby pasienter ulike helsetjenester og redusere helsekøer. Volvatgruppen er et av landets ledende private helseforetak og er tilstede for pasienter over hele landet ut med 14 sentre plassert i Oslo, Fredrikstad, Moss, Hamar, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø.

Sammen med Volvat Medisinske senter finner du også Volvat Nimi. Dette er et medisinsk spesialistsenter med privat sykehus og trenings- og rehabiliteringssenter. De er ledende på utredning og behandling av idrettshelter så vel som hverdagshelter med skader i ledd-, muskel- og skjelettsystemet.

Nye lokaler

I juni 2021 startet vi planlegging av det som skulle bli en samlokalisering av Volvat-administrasjonen i nye lokaler på Storo. Oppussing og renovering sto på blokka før innflytting i desember 2021/ januar 2022. I den forbindelse ønsket Volvat våre innspill til sine møterom, sosiale soner, infoskjermer og arbeidsstasjoner.

Etter første befaring tok vi med oss plantegningene tilbake til kontoret og tegnet 3D skisser av hvordan vi mente de ville få mest ut av møterommene. Volvat hadde noen tekniske krav vi måtte møte, men utover disse sto vi fritt til å komme med våre løsningsforslag. Under kan du se mockups av møterommene og ferdig installasjon. 

3D skisse
Ferdig installert
3D skisse
Ferdig installert

Den tekniske løsningen: møterom

Volvat har brukt, og bruker Cisco som videokonferanseløsning med integrasjon fra Pexip til Microsoft Teams. Løsningen de hadde fra tidligere har vi videreført her på Storo. Cisco er godt kjent for sin kvalitet og lange levetid, derfor har noe utstyr i fra det gamle kontoret fått være med på flyttelasset, og blitt gjenbrukt. Resterende rom er blitt supplert med nytt og toppmoderne utstyr. For å møte den nye digitale hverdagen var det et ønske å ha videokonferanse på alle møterom, store som små.

Møterommene er satt opp med hver sin Cisco-enhet som er tilpasset rommets størrelse. Alle rommene har en fastmontert PC hvor de ansatte enkelt kan logge seg på. Dersom noen har med seg egen laptop et det selvsagt opplegg for å koble seg til både skjerm og dele innhold i en videosamtale. Alle møterommene er utstyrt med bordbrønner for å skjule kabler og gi brukerne mulighet for å lade PC og annen elektronikk.

Møterom med videokonferanse og integrerte bordbrønner i bord

Infoskjermer

Storogården består ikke kun av administrasjonen og møterom. I 1. etasje er det ett fullverdig sykehus med operasjonssaler. I etasjen over holder NIMI til. Dette er en klinikk som jobber med idrettsmedisin, muskelplager og skjelettplager, og i 3.etasjen finner vi legevakttjenesten. Allerede i januar 2021 tok vi over driften av alle infoskjermer Volvat har i Norge. Vi har derfor prosjektert og montert en rekke infoskjermer for å kommunisere med de besøkende. Skjermer er strategisk plassert i inngangspartiene og i de ulike ventesonene hvor de kan dele relevant informasjon med de besøkende. I tillegg til disse skjermene er det satt opp en vindusskjerm for å vekke interesse og informere om deres tilbud til forbipasserende.

Gjennom plattformen DatabeatOMNI har Volvat full kontroll over innholdet på hver skjerm, ikke bare på Storo men over hele landet. Det skal være enkelt for Volvat å oppdatere og bytte innholdet på skjermene selv. 

Infoskjerm
Infoskjerm
Infoskjerm

Arbeidsplasser

Når Volvat flytter inn i Storogården betyr det at det behov for flere arbeidsplasser. Fordelt på tre etasjer har vi sørget for at kabler til over 150 arbeidsplasser er stripset og ryddig lagt opp slik at det ikke er sjenerende og i veien for de ansatte. Dette ser selvsagt først og fremst ryddig ut, men det forlenger også levetiden på utstyret fordi man unngår unødvendig slitasje på kabler.

Er du på utkikk etter møteromsløsninger til bedriftens lokaler?

Enten du har noe utstyr fra før og ønsker gjenbruk av møteromsutstyr, eller trenger alt nytt så har vi løsningene som passer for ditt møterom. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen.