Digital skilting for Rotpunkt

Digital skilting for Rotpunkt

Rotpunkt satser stort i det norske markedet

Rotpunkt er et veletablert tysk selskap som er spesialister på kjøkken, garderobe- og baderomsinnredning. Produktene oser kvalitet og med service i førsteklasse er deres mål å gjøre kundereisen trygg, enkel og pålitelig. Per dags dato har de lokasjoner i Oslo (Skøyen og Alnabru), Drammen, Jessheim, Fredrikstad og Haugesund. Ambisjonene er store og de ønsker å starte enda flere butikker de neste månedene.

Godt synlig med skjerm i vindu hos Rotpunkt Drammen
Prosjekt

Digital skilting

Kunde

Rotpunkt

Prosjektleder Ariela
Prosjektleder

Ariela T. Christensen

En enkel og skalerbar løsning

Ekspansjon krever både kontroll på logistikk, og ikke minst en publiseringsløsning som er enkel og skalerbar. I pilotprosjektet i Drammen har vi satt opp en pakke med en vindusskjerm og kabinett i tillegg til en skjerm inne i butikk. Tanken er å lage en standardpakke som kan leveres for hver nyåpning.

Med skjerm i vindu når Rotpunkt ut med oppdatert info og kan f.eks. planlegge tilbud og kampanjer frem i tid og vise disse i tidsbegrensede perioder. Alt styres fra DatabeatOMNI sentralt og oppdateres ute i butikk i løpet av noen minutter.

Digital skilting i inspirasjonshjørnet hos Rotpunkt Drammen

Vi heier på gjenbruk

Rotpunkt hadde noen skjermer i de eksisterende butikkene de ønsket å gjenbruke. Med en ekstern player (OMNIplay) kan vi enkelt gjenbruke de eksisterende skjermene og benytte samme system slik at alt styres fra ett og samme sted i DatabeatOMNI. Vi ser ingen grunn for å bytte ut skjermer som fortsatt fungerer med nye skjermer før det er nødvendig. På denne måten kan vi hjelpe våre kunder med å spare penger og miljøet.

Ønsker du digital skilting til din butikk?

Digital skilting er en enkel og kostnadseffektiv måte å alltid ha oppdatert informasjon tilgjengelig i området der dine interessenter ferdes. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp den løsningen som er mest hensiktsmessig for din lokasjon/bedrift.