Møteromsløsninger for 3D Estate

Møteromsløsninger for 3D Estate

Møteromsskjerm og kamera
Prosjekt

Møteromsløsninger

Kunde

3D Estate

Prosjektleder Ariela
Prosjektleder

Ariela T. Christensen

Modernisering av møterom

Vi digger å jobbe med selskaper som er rå innenfor sin bransje og har samme lidenskap for sitt fag som vi selv har. 3D Estate er et sånt selskap. Møteromsløsningene de hadde før vi kom inn i bildet sto ikke helt i stil med hvem de er og ønsker å være. 3D Estate er en teknologisk rådgiver innenfor presentasjon av eiendom. Det hele startet med 3D bilder, og siden den gang har de utviklet en markedsledende og unik verktøykasse for å lage effektiv formidling av eiendom.

I samarbeid med 3D Estate kom vi sammen frem til at de hadde behov for å modernisere møterommene sine. Møteromsløsninger for 3D Estate gjør at de er bedre rigget for nåtiden, og tiden fremover. De hadde allerede en del utstyr som vi fint kunne gjenbruke. Vi supplerte med noen nye elementer for å gi dem det teknologiske løftet de hadde behov for.

Videokonferanse er et must

Til det største møterommet byttet vi ut den eksisterende skjermen med en ny og større skjerm fra Samsung. Videokonferanse er et must i alle møterom, også for 3D Estate. Her har vi tatt i bruk Poly sin videobar med integrert kamera, mikrofon og høyttaler. Det eksisterende møtebordet hadde ingen bordbrønn og gjorde at eksisterende kabler ble liggende på gulvet. Vår kjære prosjektleder, Ariela er allergisk mot kabelrot og har derfor utstyrt møterommet med en lekker brønn. Brønnen er utstyrt med to stikkontakter, to USB-ladere og hull for gjennomføring av kabler. Kablene blir samlet i en pose under bordet slik at de ikke er til sjenanse for øyet eller snubletårer i møterommet. For å sikre at alle har muligheten til å koble seg til skjermen og videobaren er det montert fast adaptere med overganger som passer til både Mac og PC.

Kamera til en touchskjerm

3D Estate lever av å lage 3D-modeller. I gangen utenfor et av møterommene har de en stor touchskjerm som de benytter for å teste modellene de lager. På lik linje som møterommene hadde de behov for videokonferanse for å gi sine kunder en live demo fra touchskjermen. Dette løste vi med å bruke et kamera fra Yealink som er montert på en teleskopstang. 3D Estate kan enkelt selv justere om kameraet skal vinkles ned mot touchskjermen eller direkte mot vedkommende som skal demonstrere løsningen.

I tillegg til dette hjalp vi dem med å montere opp utstyr de allerede hadde fra før til et av deres møterom.

Touchskjerm og kamera med teleskopstang
Kamera som kan justeres og vinkles

Er du på utkikk etter møteromsløsninger til bedriftens lokaler?

Enten du har noe utstyr fra før, eller trenger alt nytt så har vi løsningene som passer for ditt møterom. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen.