Møteromsløsning for Hagløfs

Møteromsløsning for Hagløfs

Møteromsløsning for Hagløfs
Møteromsskjerm og kamera
Prosjekt

Møteromsløsninger

Kunde

Haglöfs

Prosjektleder

Martin W. Holm

Komplette møteromsløsning for Haglöfs

Basert på rommets bruksområde og størrelse oppgraderte vi møteromsløsning for Hagløfs med blant annet mulighet for videokonferanse. Med nye lokaler meldte behovet seg for å oppgradere møterommet slik at den har de funksjoner man forventer av et møterom. I tråd med deres ønske gjenbrukte vi en skjerm de allerede hadde som fungerte utmerket til formålet. Et profesjonelt kommunikasjonsmiljø krever profesjonelt utstyr som fungerer hver gang!

Videokonferanse

Hagløfs hadde eksisterende skjermer med en lydplanke på deres møterom og ønsket å oppdatere møterommene med videokonferanse. Det var viktig at løsning var kompatibel med Teams, Zoom og Meet. Løsningen falt derfor på Poly Studio som er en såkalt BYOD-løsning (bring your own divice). Brukerne bruker sin egen laptop for å gjennomføre videomøter med ønsket videoklient.

Er du på utkikk etter møteromsløsninger til bedriftens lokaler?

Enten du har noe utstyr fra før, eller trenger alt nytt så har vi løsningene som passer for ditt møterom. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen for ditt møterom.