Menyskjermer for The Smoothie Factory

Menyskjermer for The Smoothie Factory

Menyskjermer for The Smoothie Factory
Menyskjermer
Prosjekt

Menyskjermer

Prosjektleder

Martin W. Holm

Inspirasjon fra Australia

Poenget med menyskjermer for The Smoothie Factory var å ha en dynamisk meny, og kunne variere lokalt på hver lokasjon. The Smoothie Factory er ett smoothie-bar konsept med inspirasjon fra Australia. Med sine fargerike smoothies har de servert kunder i snart ett tiår. Det hele begynte på Vinderen i Oslo og siste tilskuddet ligger på Trekanten senter i Asker.

Skalerbar løsning

Det kan skje at en ingrediens går tom, og behovet for å kunne stryke et produkt fra menyen oppstår. Tidligere ble det hengt opp en lapp over meny skiltet. Kunde testet selv med egen innkjøpte skjermer som han oppdaterte med USB penn. Dette var heller ingen optimal løsning da det var tidkrevende å kjøre ut på til smoothie baren for å oppdatere menyen via en USB stick. Med flere lokasjoner måtte løsningen være mer skalerbar.

Med DatabeatOMNI og Samsung proffskjerm med innebygget player så kan han nå sitte ha oversikt over hva menyskjermene viser til en hver tid på de ulike lokasjonene, samt endre menyen etter behov. I tillegg kan menyen være forskjellig på dag og kveld. Det hele endres automatisk ut fra tidsstyrt innhold. Det er enkelt å fremme spesielle produkter eller tilbud etter behov.

Er du på utkikk etter menyskjerm til din restaurant?

Digital skilting er en enkel og kostnadseffektiv måte å alltid ha oppdatert informasjon tilgjengelig i området der dine interessenter ferdes. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp den løsningen som er mest hensiktsmessig for din lokasjon/bedrift.