Oppgradering for CompEdge

Oppgradering for CompEdge

Møteromsløsning med matt skjerm og videokonferanse
Prosjekt

Digital skilting
Møteromsskjerm
Videokonferanse

Kunde

CompEdge

Prosjektleder

Martin W. Holm

Gamle venner

CompEdge og menneskene der kjenner vi godt til. En gjeng utrolig dyktige historiefortellere, som gjennom video hjelper bedrifter med å skille seg ut. Gjennom vårt morselskap, isipisi, har vi jobbet sammen som kunde og leverandør for hverandre i flere år. Da vi ble spurt om å hjelpe til med å rydde i kabler og oppgradering av møterommene, dro vi rett på en befaring.

Opprydding

Det er ikke alltid det skal så mye til, og investeringen trenger heller ikke være så stor. Hos mange føles møterommene rotete ut. Skjøteledninger og strømpader ligger slengt på bordet, HDMI kabelen henger fra skjermen. Ulike komponenter som AppleTV eller Chromecast er koblet til en TV skjerm for en nesten optimal løsning for trådløs skjermdeling.

Løsningen ble å montere en bordbrønn på hvert møterom. Her samles tilkobling for skjerm og videokonferanse. I tillegg så legges det til strømuttak og USB lader i hver bordbrønn. Siden det ikke var mulig med trekkerør til kabler i vegg og gulv skjulte vi kabler i kabelkanaler, og en egen kanal beregnet for gulv. Flere av skjermene ble oppgradert til møteromsskjermer som slår seg atomatisk på ved tilkobliling og av igjen etter bruk. Alle rommene fikk installert videokonferanseløsning så de ansatte enkelt kan holde videomøter med kunder og hverandre.

Oppgradering for CompEdge
Møterom før
Oppgradering for CompEdge
Møterom etter

Tidligere ble det brukt både Chromecast og AppleTV for trådløs deling til skjerm i atrium og møterom. Denne løsningen var ikke optimal og vi fikk på plass utstyr for profesjonell trådløs deling som støtter både AirPlay for Mac og Miracast for PC.

Oppgradering for CompEdge
Atrium før
Oppgradering for CompEdge
Atrium etter

Møte- og podkastrom har fått bookingpaneler som synkroniseres med rom ressurser i Google Workspace. De ansatte kan nå booke møterom gjennom sin egen kalender, eller ta drop-in møter ved å enkelt tappe på skjermen på utsiden av rommet.

Oppgradering for CompEdge
Bookingpanel

Den sosiale sonen har fått på plass en infoskjerm hvor det vises showcase videoer, vær widget, klokke, samt beskjeder til de ansatte så de alltid er oppdatert på hva som skjer.

Oppgradering for CompEdge
Infoskjerm med widgets
Oppgradering for CompEdge
Møterom med videokonferanse

Trenger du også en opprydding på møterom?

Ved å ha fokus på å samle og skjule kabler i en funksjonell bordbrønn, og legge til rette for trådløs deling på møterom vil dette gjøre rommet både mer moderne og funksjonelt. Kombinerer du det med enkel tilgang til å booke møterommet via et bookingpanel, og gode funksjoner for videokonferanser, vet vi av erfaring at dette vil effektivisere møtehverdagen for veldig mange bedrifter. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg med å finne løsningen tilpasset deres behov.