Digital skilting og videokonferanse for DK Company

Digital skilting og videokonferanse for DK Company

Prosjekt

Digital skilting
Møteromsskjerm
Videokonferanse

Prosjektleder Ariela
Prosjektleder

Ariela T. Christensen

Nye lokaler

I årsskiftet 2020–2021 flyttet DK Company Norway inn i nye freshe lokaler på øvre Grünerløkka. DK Company Norway er et motehus med merkevarer som B.young, Pulza, Ichi, Blend he, Fransa, Dranella og Casual Friday.

Digital skilting og videokonferanse

DK Company bruker de nye lokalene som kontor og showroom for å vise og selge inn nye kolleksjoner til sine kunder. Det er viktig for DK Company å ha et moderne og profesjonelt uttrykk når deres kunder kommer på besøk. Det første de besøkende møter når de går ut av heisen er en skjerm som ønsker dem velkommen og inspirerende bilder av deres kolleksjoner. Løsningen ble derfor å kombinere digital skilting og videokonferanse for DK Company.

Skjermen møter besøkende når de går ut av heisen
Skjerm med to funksjoner: showroom og videokonferanse

Tenke nytt

Som alle andre bransjer under korona pandemien ble de nødt til å tenke nytt da man ikke lengre kunne reise som før. Videokonferanse ble en ny og viktig del av deres hverdag, både for å opprettholde driften og kommunikasjonen med hovedkontoret i Danmark, men også i salgsprosessen mot deres kunder. Det var viktig at videokonferanseløsningen ikke skulle stjele oppmerksomheten fra klærne når kunder besøker showroomet, men at det er funksjonelt de gangene det er i bruk.

Størrelse teller – og det gjorde det også for DK Company. Skjermen skal ha en wow effekt når kunder er på besøk, vise den aktuelle kolleksjonen samtidig som den skal fungere til tradisjonelle presentasjoner og videomøter. Showroomet er satt opp med en 85’’ proffskjerm fra Samsung med en videobar fra Crestron.

Er du på utkikk etter videokonferanse eller digital skilitng til bedriftens lokaler?

Digital skilting er en enkel og kostnadseffektiv måte å alltid ha oppdatert informasjon tilgjengelig i området der dine interessenter ferdes. Videokonferanse er noe som kan hjelpe deg med å ta ditt møterom/showroom til nye høyder, både når det gjelder møter, men også visning av kolleksjoner. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp den løsningen som er mest hensiktsmessig for din lokasjon/bedrift.