Menyskjermer for Lille Marmaris

Menyskjermer for Lille Marmaris

Lille_Marmaris_menyskjermer
Menyskjermer
Prosjekt

Menyskjermer

Kunde

Lille Marmaris

Prosjektleder Ariela
Prosjektleder

Ariela Christensen

Rask levering

Lille Marmaris er et gatekjøkken som ønsker å utfordre markedet og levere matopplevelser kundene vil snakke om. Det er derfor viktig for dem å ha moderne løsninger som gjør det mulig å endre menyen ved få tastetrykk og at de enkelt kan administrere sine menyskjermer selv. 

Fredag kveld fikk vi en henvendelse fra Lille Marmaris med en forespørsel om vi kunne levere og installere menyskjermer på kort varsel. Etter noen sms-utvekslinger endte det med befaring lørdag ved lunsjtider. Løsning og avtalen ble et faktum dagen etter og installasjonen ble gjennomført på onsdag. Alt sto med andre ord klart for åpningen av Lille Marmaris på Grorud påfølgende lørdag.  

Når man går til det steget og velger å investere menyskjermer er det viktig å ha en plan for hvordan innholdet på skjerme skal være. Lille Marmaris har en egen designer som har laget innholdet. I dette tilfellet var de helt og holdent selvgående og hadde ikke behov for vår assistanse på det grafiske. 

Bilde tatt på befaring

Erfarne montører

Løsningen kunden gikk for denne gangen ble fire 55″ proffskjermer fra Samsung. Disse ble montert med en veggmontert skinne slik at det både er trygt og estetisk pent. Utgangspunktet var at vi skulle feste skinnen fra taket, men det var dessverre ikke mulig å finne noe godt feste. Takket være vår gode samarbeidspartner og leverandør av fester, Solvotech fikk vi byttet løsningen fra tak til veggfeste. For å sikre at veggen skjermene skulle monteres på ville tåle vekten av de fire skjermene måtte våre erfarne montører forsterke veggen.

Enkelt å oppdatere

Meny og priser kan nå endres etter behov på en kostnadseffektiv måte gjennom DatabeatONMI. I tillegg gir innhold med noe bevegelse økt oppmerksomhet. Systemet lar de ansatte planlegge kampanjer, styre menyen og legge inn tidsstyring på når skjermene skal være av og på. Både kostnadseffektivt og veldig enkelt! 

Er du på utkikk etter menyskjerm til din restaurant?

Digital skilting er en enkel og kostnadseffektiv måte å alltid ha oppdatert informasjon tilgjengelig i området der dine interessenter ferdes. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp den løsningen som er mest hensiktsmessig for din lokasjon/bedrift.