Skjermer og møteromsløsning for isipisi

Skjermer og møteromsløsning for isipisi

Møteskjerm og innholdsskjerm
Prosjekt

Skjermer og møteromsløsninger

Kunde

isipisi

Prosjektleder

Martin W. Holm

Fra prosjekt til eget selskap

Uten ispisi hadde det aldri vært noe isiScreen. Gjennom flere år har isiScreen vært et prosjekt internt i markedsbyrået isipisi. Det begynte med kunder som ønsket innhold på digitale flater, deretter startet reisen med å utforske verden av skjermer, ulike systemer for å styre innhold, og bygge kompetanse på innholdsproduksjon.

Kontorene til isipisi er på en måte showroom og testlab for det isiScreen kan tilby. Så her skal vi ta deg med på en liten rundtur.

Kontrollpanel

Møterommet er satt opp med en møteromsløsning som blant annet består av trådløs deling av skjerm fra laptop. I tillegg har vi eget dedikert videokonfereanseutstyr med touchpanel fra vår partner StarLeaf. Ønsker de å kjøre videomøter fra eksterne har enheten en smart mulighet, som kalles USB passtrough og du kan bruke videobaren direkte tilkoblet medbrakt laptop (BYOD- løsning).

Møteromsbooker
Kjøkkenskjerm

Utenfor døren er det ett bookingpanel med software fra Databeat. Her ser de med raskt om rommet er opptatt eller ikke. Det hele er integrert mot romressurser og kalender.

Kjøkkenet er utstyrt med en skjerm som daglig rullerer med arbeidsoppgaver tildelt dagens ansvarsperson

Touch
Innhold

Ellers i lokalet finner du touchskjermer hvor besøkende kan se og lese om isipisi sine kundecaser.

Ved inngangspartiet henger en skjerm som viser ulikt innhold er produsert for kunder. I tillegg til den gjeve poenglisten i den interne tikampen som utspiller seg i sosiale settinger.

Statistikk
Innhold

På infoskjermen i kontormiljøet er det til en hver tid oppdaterte dashboards med KPIer tilknyttet digital markedsføring for både kunder og intern. isipisi drifter markedsføring for flere ulike kunder og ønsker å se mål og statistikk samlet på ett sted i realtime.

I enden av lokalet henger en gedigen 80 tommer skjerm hvor det ruller og går innhold de har produsert for sine kunder.

Er du på utkikk etter skjermer eller møteromsløsninger til bedriftens lokaler?