Skjermkommunikasjon for Boligbyggelaget Usbl

Skjermkommunikasjon for Boligbyggelaget Usbl

Prosjekt

Møteromsskjermer
Infoskjermer
Møteromsbookere

Kunde

USBL

Prosjektleder

Martin W. Holm

Oppgradering av alle møterom

Skjermkommunikasjon for boligbyggelaget Usbl innebar at på hovedkontoret og alle avdelingskontor fikk alle møteromsløsning med nye skjermer, doorsign (møteromsbookere), samt infoskjermer i fellesområdene. Usbl er et av Norges største boligbyggelag, de har over 100.000 medlemmer og forvalter 1600 borettslag og sameier over hele østlandet.

Møteromsbookere uten for møterom

Ulike skjermer

Alle skjermer i møterommene er Samsung 65″ eller 75″, avhengig av størrelsen på møterommet. Her har vi blant annet tatt hensyn til hvor lang avstand mellom deltakere og skjerm er. Skjermene kan stå i ventemodus med Usbl sitt eget innhold de gangene skjermene ikke er i bruk. 

Utenfor hvert møterom er det montert opp doorsign, bedre kjent som møteromsbooker. På denne måten unngår man dobbeltbooking av rom, samtidig som den enkelt gir mulighet for drop-in møter. Doorsign integreres sømløst mot Office365, Exchange server og G-suite kalender. Den lille skjermen er liten og nett og fungerer med det meste av interiør.

Er du på utkikk etter skjermkommunikasjon

Er du på utkikk etter møteromsløsninger til din bedrift? Vi leverer utstyr til små og store, mange og få møterom. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og/eller en befaring i dag.