Kategorier
digital skilting

Gjør plakaten digital!

Gjør plakaten digital – det er fremtiden! I dagens digitale verden er det ingen tvil om at levende bilder og animasjoner tiltrekker mer oppmerksomhet enn de tradisjonelle stillbildene og plakatene. Men vet du egentlig hvor stor forskjellen kan være? La oss gi deg noen tall, og tips, det er enkelt å forholde seg til.

Påvirk kunden direkte på kjøpstidspunktet

Over 40% av handlende i en dagligvarebutikk sa at ved å bli eksponert for relevant informasjon nær beslutningstidspunktet påvirket hva de faktisk kjøpte. Tenk deg å kunne påvirke hver eneste kunde som kommer for å handle eller spise hos deg til å kjøpe et ekstra produkt! Det kan utgjøre den store forskjellen på lang sikt.

Snakk direkte til målgruppen

I en gitt butikk sa 8 av 10 spurte kunder at de gikk inn i butikken fordi informasjonen de ble eksponert for på den digitale plakaten var relevant og ble nysgjerrige. Dette understreker igjen hvorfor riktig informasjon på riktig sted er så viktig!

Les mer: isiScreen tipser: slik velger du riktig skjermstørrelse

Få oppmerksomheten du ønsker

Ved å gjøre plakaten digital og implementere en enkel bevegelse kan du tiltrekke opptil 4 ganger mer oppmerksomhet enn ved å bruke statiske plakater. Dette gjelder både bevisst og ubevist oppmerksomhet. Hovedårsaken til dette er at blikket vårt dras mot det som beveger seg og vi gir det dermed mer oppmerksomhet enn ved en statisk plakat.

Yt service på en smartere måte

Bruk touchskjermer og la besøkende og handlende registrere seg selv eller finne informasjon på egenhånd.

Trenger du hjelp til riktig informasjonsskjerm på rett sted? Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe med både skjerm og relevant innhold! Send oss en e-post ???? post@isiscreen.no