Kategorier
digital skilting

Bruk infoskjerm i den moderne messestanden!

Infoskjerm fra isiScreen er løsningen på en innovativ messestand. Som en del av den digitale utviklingen ser vi at stadig flere aktører som deltar på messer ønsker et interaktivt og levende uttrykk.

Les mer: Digitale skjermer kan brukes i alle bransjer

Grunnen til at man ser en økning i antall skjermer på slike stands kan være flere. Hovedårsakene er bedre informasjonsdeling, enklere å finne frem, økt oppmerksomhet og å oppmuntre til økt interaksjon og handling.

Som all annen markedsføring handler det å delta på messe om at man skal bli sett og få oppmerksomheten. På dagens messearenaer har vi nå kommet dit at «dette har vi sett før» og det er nå på tide å tenke fremtidsrettet. En skjerm med spennende innhold som oppfordrer til en aktivitet eller til interaksjon er ikke bare oppmerksomhetsskapende, men også innovativt.

Les mer: Velg rett skjerm og størrelse

Riktig informasjon på rett sted med infoskjerm

Riktig skjerm på riktig sted, med riktig informasjon er alfa og omega for om man får en positiv respons fra mottaker. I løpet av en dag på messe blir vi eksponert for flere 10-talls tusen inntrykk over en relativt kort periode. Det er derfor viktig at vi som avsender vet hvilken informasjon som treffer best, og når den gjør det. På den måten hjelper vi deres budskap å trenge igjennom til riktig mottaker slik at informasjonen blir oppfattet som relevant.

Vi hjelper deg gjerne med skjerm til din neste messestand, eller til kontoret deres. Bare send oss en e-post så tar vi kontakt med deg ???? post@isiscreen.no