Kategorier
isiscreen programvare

isiScreen ❤️ Databeat

Etter mange år med leting, og ikke minst knot kom vi endelig over den perfekte programvaren. Ikke bare er den enkel, den er ett godt alternativ for de mest prisbevisste av våre kunder. Også er den i tillegg NORSK! Vi kan med hånden på hjertet si at hadde det ikke vært for våre venner i Databeat hadde nok ikke isiScreen vært der vi er i dag. Derfor er vi svært stolte over partnerskapet, og løsningen deres DatabeatOMNI. Men hva betyr dette for deg som kunde? Hvorfor skal du velge isiScreen og DatabeatOMNI?

Brukervennlighet

DatabeatOMNI og er en web-basert publiseringsløsning som er direkte tilknyttet skjermene. Løsningen er tilpasset alle typer bedrifter, både de aller minste og de aller største. Helt uavhengig av budsjett. DatabeatOMNI egner seg like godt til å styre internkommunikasjon, som reklame og underholdning. Vi er spesielt begeistret for at denne programvaren er svært enkel å bruke og at den kan brukes på så mange skjermer du ønsker, så lenge du har internett. Skulle du være så uheldig at du mister internett, frykt ikke – skjermen blir ikke svart! Den spiller av det siste innholdet som ble lastet ned på skjermen. Nevnte vi hvor enkelt det var? Ved hjelp av en PowerPoint plugin og ett par tastetrykk endrer du enkelt budskap når det passer deg uten å logge inn på web.

Kostnadseffektivitet

Selve programvaren er gratis å teste ut, du betaler kun når du er klar for å publisere til skjerm. Ved å bruke et system som er fremtidsrettet vil du på den måten være med på å modernisere bedriften. På en kostnadseffektiv måte kan du enkelt informere ansatte og besøkende, kjøre kampanjer, dele dagens meny eller vise frem merkevaren. Glem korktavla, dyre plakater og skilt. Prismodellen er per skjerm med en avtaletid som passer deg, alt fra 1 mnd. til 60 mnd. Prisen er avhengig av hvilken lisenes og avtaletid du har behov for.

Les mer: isiScreen tipser: hva kan du bruke informasjonsskjerm til?

For små, mellomstore og store bedrifter

isiScreen ønsker å være et selskap som kan serve både små, mellomstore og store bedrifter. Derfor har vi valgt Databeat og et system som er tilpasset til nettopp det. Enten du skal ha 1 skjerm eller 100 skjermer trenger du bare en publiseringsløsning. På den måten kan du enkelt ha kontroll på ulik informasjon på ulike steder. Supert dersom du har lokaler på ulike steder i landet og man f.eks skal kjøre stedsspesifikke kampanjer. Og med over 20 widgeter og integrasjoner tilpasses løsningen til akkurat ditt behov.

Er du interessert i å vite mer om Databeat, DatabeatOMNI eller ønsker hjelp til møteromsløsning? Ta kontakt ???? post@isiscreen.no