Kategorier
møteromsløsninger

Møteromsfasiliteter

De aller fleste bedrifter har ett eller flere møterom som benyttes til større eller mindre møter. Felles for de er at de bør være utstyrt med møteromsløsninger tilpasset både rommets størrelse og formål.

Når vi snakker med våre kunder om møteromsløsninger er det spesielt tre ting vi fokuserer på; løsningene skal være tilpasset det enkelte møterommet, de skal føre til bedre flyt i møter og ikke minst skal det være enkelt å bruke for alle deltakere.

Les mer: isiScreen tipser: tilpass lokaler og møterom med riktig utstyr

Visningsflater

Å ha en god visningsflate i et møterom handler om mer enn å henge opp en skjerm og koble til PC/Mac. Vi hjelper deg med å velge den rette løsningen basert på rommets bruksområde og størrelse. I de fleste tilfeller vil en proffmonitor (skjerm uten TV-tuner) løse behovet, men til større rom vil projektor og lerret, videovegg eller LED-vegger være mer riktig. 

Noen fordeler med proffskjerm vs. TV skjerm

  • Gode garantiordninger (Swap on sight ved feil med skjermen – 3 års garanti)
  • Driftstid på 16/7 og 24/7. Det vil si at skjermen kan stå på 16 eller 24 timer i døgnet, 7 dager i uken – i 3 år og fremdeles være dekket av garanti.
  • Matt overflate for å hindre gjenskinn i skjermen
  • Høyere lysstyrke enn en vanlig konsumer TV
  • Kan styres med f.eks switching mellom signage og ekstern tilkobling med HDMI uten fjernkontroll
  • Integrert medieavspiller
Videokonferanse

Vi alle har vel vært på møter hvor det har vært problemer med å koble til videokonferanser og på den måten har vi mye ineffektiv møtetid. Vær sikker på at du velger riktig løsning tilpasset deres behov som fungerer hver gang. Vi er eksperter på de enkle løsningene som BOYD (bring your own device) eller mer fullverdige løsninger med dedikert videosystem.

Lyd

I noen tilfeller er ikke de innebygde høyttalerne i skjerm nok for å skape den gode opplevelsen på møterommet. I disse tilfellene kan vi levere høyttalere som er tilpasset rommets bruk og størrelse.

Presentasjonsdeling

For at et møterom skal være funksjonelt må presentasjonsdelingen være på plass. Som resten av møterommet tilpasser vi dette basert på bruksområde og behov. Vi leverer alt fra trådløs tilkobling til faste installasjoner med skjulte kabler til en brønn i bordet.

Trenger du hjelp med møteromsløsninger? Ta kontakt med oss så tar vi en prat om hva som passer til dine møterom ???? post@isiscreen.no