Kategorier
isiscreen

isiScreen presenterer: Martin

Prosjektleder Martin er en av gründerne bak isiScreen. Det hele begynte som et internt prosjekt i markedsbyrået isipisi. Her jobbet han sammen med de to andre partnerne for å utforske kundenes ønske om å digitalisere plakater og forenkle distribusjon. Med brennende interesse for teknologi og digitalisering ble det naturlig at han ledet dette arbeidet.

Helt siden barndommen har han holdt på med datamaskiner. I ungdomsårene startet han sitt første firma som bygget PC’er og laget hjemmesider. Drømmen var en jobb innen IT, men da bobla sprakk på begynnelsen av 2000-tallet hoppet han over til elektro og tok fagbrev som elektriker.

– Etter mange år i reklame og profileringsverden ser jeg at vi har klart å sy sammen ett produkt som kombinerer dette med godt innhold på skjerm, og utnytter de mulighetene som ligger i en digital distribusjonskanal.

Martin W. Holm, Daglig leder
Vi gjør det enkelt

Det å gjøre det enkelt for kunden har vært en mantra for Martin og isiScreen. Det florerer av løsninger for innholdsdistribusjon og du kan være sikker på at Martin har brukt 100-talls timer for å prøv utallige løsninger.

Les mer: isiScreen ❤️ Databeat

– Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kunden. Han eller hun bryr seg lite om lysstyrke, størrelse, matt eller blank overflate, takhengt eller på vegg. Det som er viktig for dem er innholdet som vises og en forviss mening om plassering. Fagbegreper og tekniske detaljer, det får vi kose oss med internt. Kunden ønsker noe som virker og som er enkelt å administrere.

Martin har alltid mange baller i luften samtidig, men tar seg alltid tid til å hjelpe sine ansatte og kunder. Du kan være trygg på at han alltid har noen gode innspill på lur og at han ikke slår seg til ro med noe som er «halvveis».

Ønsker du å komme i kontakt med prosjektleder Martin?
Send han en mail da vel ???? martin@isiscreen.no