Digital reklameplakat for Urban Pioneers

Digital reklameplakat for Urban Pioneers

Prosjekt

Digital reklameplakat

Prosjektleder

Martin W. Holm

Ekstra synlig

Ved å bruke digital reklameplakat for Urban Pioneers er bedriften bedre rustet for å vinne kundens oppmerksomhet. Urban Pioneers er et norsk klesmerke etablert i 2016. Butikken holder til i travle Oslo City og hadde derfor ekstra behov for å være synlig. Urban Pioners er opptatt av å være trendy og valget falt derfor på en stor infoskjerm med egenprodusert innhold.

Be a pioneer

For å å sikre den ekstra synligheten de ønsket falt valget på en Samsung 75″, refleksjons fri skjerm. Den er strategisk plassert ved inngangen til butikken og er dermed godt synlig uavhengig av hvilken vei du kommer fra.

Denne kunden ønsker å bruke eget innhold på skjermene og kan dermed lage innhold og laste opp innholdet til skjermen uten assistanse fra oss.

Er du på utkikk etter digital reklameplakat?

Digital reklameplakat eller en infoskjerm kan være det du trenger for å tiltrekke deg den ekstra oppmerksomheten du ønsker. Vi har mange gode råd, både til deg som har store vindusflater, har butikk på et senter, eller en enkeltstående butikk. Kontakt oss for en hyggelig prat og befaring i dag så hjelper vi deg!