Simployer – informasjonsskjerm til stand

Simployer – infoskjermer til stand

Simployer

Sammen med vårt morselskap isipisi hjalp vi Simployer med å bli mer synlig på Oslo Business Forum i 2019. Vi hjelp dem med å velge riktig antall skjermer, og ikke minst passende størrelse. Deretter utstyrte vi standen med skjermer for økt synlighet og informasjonsdeling. Til dette prosjektet var vi også med på å utforme innholdet til de ulike skjermene. 

På Oslo Business Forum 2019 slo de til og bestilte den største standen med tilsvarende krav til teknologien. Sammen med isipisi var vi med på å rådgi antall skjermer, og ikke minst størrelse. Deretter utstyrte vi standen med de mest moderne skjermer for økt synlighet og informasjonsdeling. Til dette prosjektet var vi også med på å utforme innholdet til de ulike skjermene.

Prosjekt

Infoskjermer

Kunde

Simployer

Prosjektleder

Martin W. Holm

Områdets blikkfang

Ett av blikkfangene på standen var den tosidige LED skjermen på hele 10 kvadratmeter (!) som var godt synlig på hele standområdet.

Et av målene på denne standen var å få flere lesere til nettsiden leder.no. En 22″ touchskjerm på bardisken sørget for at forbipasserende enkelt kunne melde seg på nettsidens nyhetsbrev.

Er du på utkikk etter infoskjermer?