Digital skilting for Fillox

Digital skilting for Fillox

digital skilting for Fillox
Skjerm med høy lysstyrke ut mot gaten
Prosjekt

Digital skilting
Vindusskjerm

Kunde

Fillox

Prosjektleder

Martin W. Holm

Et unikt konsept

Fillox er en nykommer som gjør fillers og rynkebehandling enklere, rimeligere og tryggere. Først ut er to klinikker i Oslo, en i sentrum og en på Bislett. Som effektiv kommunikasjon er bruk av digital skilting en del av strategien.

Vindusskjerm

Som en sentral del av kommunikasjon mot eksisterende og potensielle kunder er skjermen i vindu viktig. Her har de mulighet til å fange interessen fra forbipasserende, og fortelle dem med korte trekk om konseptet og formidle kampanjer.

digital skilting for Fillox
En mindre skjerm møter kunden med tilbud og ulike behandlinger

Skjerm på innsiden

Rett på innsiden av døren er det plassert en skjerm med oversikt over ulike behandlinger og priser. Med skjerm er det enkelt og endre på behandlinger og priser ved behov. Digital skilting for Fillox hadde som hovedmål å bedre informasjonsflyten ut til kundene.

digital skilting for Fillox
To-sidig skjerm

To-sidig skjerm

En infoskjerm er plassert i vente-loungen, her vises mer informativt innhold, og innhold fra leverandører. På Bislett er vindusskjermen tosidig, hvor det er en siden med høy lysstyrke mot gate, og en side inn i lokalet som benyttes som infoskjerm. Hver siden av skjermen styres innholdet uavhengig av hverandre.

Trenger du å gjøre din bedrift mer synlig på gateplan, eller forbedre informasjonsflyt internt?

Digital skilting er en enkel og kostnadseffektiv måte å alltid ha oppdatert informasjon tilgjengelig i området der dine interessenter ferdes. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp den løsningen som er mest hensiktsmessig for din lokasjon/bedrift.