Kategorier
digital skilting isiscreen

Har du kontroll på bedriftens flytteprosess?

Skal din bedrift flytte? Kanskje du har fått ansvaret for å ta hånd om denne prosessen, men du aner ikke i hvilken ende du skal begynne og hva du må tenke på? En flytteprosess er gjerne tidkrevende og kompleks og krever god planlegging. Antakeligvis er det første gang du skal være ansvarlig for et slikt prosjekt. Vi har derfor satt sammen en sjekkliste for å hjelpe deg litt på veien.

Når leiekontrakten er underskrevet

Når leiekontrakten endelig er underskrevet har vi noen gode tips til veien videre og hva som kan være lurt å tenke på.

 • Sørge for å ha én som skal være flytteansvarlig internt
 • Fortell de ansatte om endelig beslutning
 • Lag en tidsplan
 • Finn samarbeidspartnere som kan utfylle deres kompetanse og skreddersy det digitale innholdet til de nye lokalene basert på deres behov, ønsker og budsjett. De som kan hjelpe med slikt er:
  • Interiørarkitekt
  • AV-partner (møteromsløsninger etc.)
  • Prosjektleder
  • Entreprenør

Les mer: Møteromsfasiliteter

Finn ut hvilke tekniske løsninger dere har behov for

Det er mange områder som bør ha noen form for teknisk utstyr, men som man kanskje ikke tenker over. Møterom, sosial(e) sone(r), resepsjon og resten av landskapet er områder man bør tenke på. Først og fremst må dere finne ut hva dere har behov for, og hvordan disse områdene skal benyttes. Kanskje har dere noe utstyr som kan gjenbrukes? Vi hjelper til med oppsett av tekniske løsninger som er tilpasset ett hvert behov, og tar selvsagt hensyn til gjenbruk, bruksområde og budsjett.

Vi har lang erfaring med å skreddersy løsninger til våre kunder og ønsker å være involvert så tidlig som mulig i deres flytteprosess. Våre tekniske løsninger har behov for strøm og nettverk. Ved å bli involvert tidlig i flytteprosessen kan vi bidra med innspill til entreprenør hvor strøm, nettverk og trekkerør for skjult kabling burde plasseres. De gangene vi blir involvert sent i prosessen kan disse avgjørelsene allerede være tatt og vanskelig å gjøre om på. Noe som medfører at den tekniske løsningen ikke blir like optimal som først tiltenkt, ei heller kostnadseffektivt.

Ulike rom trenger ulikt utstyr

Møterom og sosiale soner har som regel behov for visningsflater som skjerm, LED-vegg eller projektor. Videokonferanse har kommet for å bli og er like aktuelt til møterommene som i de sosiale sonene. Lyd og bilde er en viktig del av totalopplevelsen. Vi bistår med å velge riktig lydløsning som er dimensjonert for bruksområdet og rommets størrelse. Tilkoblingen til visningslaftene bør være enkel for alle å håndtere og ikke minst enkel å skjule når den ikke er i bruk. Dette løses med en bordbrønn hvor strøm og kabler kan skjules.

Resepsjonsområdet bør typisk ha en infoskjerm for å ønske besøkende velkommen og eksempelvis vise om møterom i bruk eller annen relevant informasjon. Trenger du en løsning for besøksregistrering? Det kan vi selvsagt bistå med også.

I et åpent landskap kan det være aktuelt med infoskjerm for både intern og ekstern informasjon. Her er det kun fantasien som setter en stopper ????

Vi hjelper deg gjerne med å ha kontroll på deres flytteprosess når det gjelder de tekniske løsningene til møterom etc. Ta kontakt med oss på ???? post@isiscreen.no så ser vi på hvilke løsninger som passer best for deg.