Kategorier
isiscreen

isiScreen presenterer: Ariela

Etter et spennende og begivenhetsrikt år hvor isiScreen fikk stå på enge ben, så vi behovet for å styrke salgsteamet vårt med ytterligere en prosjektleder. Vi hadde peilet oss ut noen navn i bransjen, og fant en veldig god match hos Ariela.

Så jubelen sto i taket når denne råe lagspilleren ville være med å bygge isiScreen videre! For å spille på lag kan hun, både som fotballspiller i toppserien og som trener i 1. divisjon for kvinner. Hun har erfaringen som salgsleder og vært med bygge selskap innenfor samme bransje, en kompetanse som kommer oss, og ikke minst våre kunder til gode.

Unik mulighet

– Jeg valgte å bli en del av isiScreen fordi jeg ser på det som en spennende og unik mulighet til å få lov til å være med å bygge opp et selskap.

Hun kjenner bransjen like godt som sin egen bukselomme og ser hvor enormt potensialet i markedet er.

– Selv om isiScreen er et ungt selskap besitter de høy faglig kompetanse teknologisk sett. Selskapets største fordel er at vi er tilknyttet en egen innholdsavdeling jeg tror ingen andre i bransjen kan matche. Våre grafikere har øye for detaljer og lager innhold som engasjerer.

Jeg kjenner bransjen og teknologien fra før. Derfor vet jeg at det er et enormt stor potensial i å levere noe unikt til markedet. Og isiScreen skal levere et helt unikt konsept som jeg gleder meg til å være med å videreutvikle!
Ariela Christensen, Prosjektleder isiScreen

Som en ambisiøs prosjektleder har Ariela lagt lista høyt. Og hun forteller med stolthet at vi skal bli den mest foretrukne leverandøren i markedet på skjermer og tilhørende teknologi. isiScreen skal være enkelt for alle, uavhengig av størrelse på selskap.

PS! Hun er forresten supergod på videokonferanse og møteromsløsninger.

Trenger du hjelp med informasjonsskjermer, digital skilting eller møteromsløsninger? Send hun en e-post ???? ariela@isiscreen.no