Kategorier
isiscreen

Dette er isiScreen!

Vi i isiScreen er en entusiastisk og nyskapende gjeng som i dag teller tre, i morgen kanskje fire. Det spiller ingen rolle om du er frisørsalongen på hjørnet, eller blant landets største selskaper. Vi hjelper deg med å sy sammen den riktige løsningen for digital skilting eller bedrer opplevelsen av ett moderne møterom.

Unik kompetanse 

Vårt lille crew består av Martin, Ariela og Henning har lang fartstid innen den teknologiske verden. Martin med sin genuine interesse etter å finne de beste produktene for våre kunder. Ariela med inngående kunnskap om både digital skilting og møterom etter mange års erfaring i bransjen. Henning er siste tilskudd i gjengen og vi har vel aldri møtt noen som er så interessert i duppedingser og har en så brennende interesse for teknologi som han. I tillegg er selskapet tilknyttet et markedsføringsbyrå med høy kompetanse innen innholdsproduksjon. En stor fordel de færreste i bransjen kan matche!  

Les mer: Hva er digital signage?

Selv om isiScreen er et ungt selskap besitter vi høy faglig kompetanse når det kommer til teknologi og innhold. Vi er tilknyttet en egen innholdsavdeling med grafikere som har øye for detaljer og innhold som engasjerer. Dette, sammen med høy kompetanse blant de ansatte, mener jeg er våre største konkurransefortrinn.

Ariela Christensen

Fokus på brukervennlige løsninger

Ideen bak selskapet startet som et internt prosjekt hos morselskapet vårt isipisi, men vi så raskt at markedspotensialet var stort og vi opprettet derfor selskapet isiScreen. Daglig leder Martin, har brukt utallige timer på å studere markedet. Samt de ulike løsningene som finnes slik at de tilpasset akkurat ditt behov.

Les mer: Bli bedre kjent med oss!

I tillegg til at vi har brukt mye tid på å finne de rette produktene og samarbeidspartnere, så vil du hos oss få alt samlet på ett sted. Det betyr at vi tar oss av alt fra befaring, utarbeidelse av tilbud til installasjon og support. Dette er en del av arbeidet om å gjøre det så enkelt som mulig å forholde seg til hele prosessen.

Vårt mål er å gjøre det så enkelt som mulig for kunden. Uavhengig om det er snakk om møteromsløsninger eller digital skilting så er kunden opptatt av det skal være enkelt. Kunder hos oss trenger derfor ikke at de ikke trenger ta stilling til de tekniske tingene. Det vi har erfart er at kundene ønsker noe som virker hver dag og som er enkelt å administrere. Dette er isiScreen.

Martin W. Holm

Blant løsningene vi leverer deler vi det gjerne inn i digital skilting og møteromsløsninger. Kombinerer du digital skilting med strategisk tilnærming til plassering og innhold vet vi at dette er en av de bedre investeringene du kommer til å gjøre i nærmeste fremtid. Innen digital skilting så finner du blant annet infoskjermer, vindusskjermer, menyskjermer og resepsjonsskjermer.

Møteromsløsninger kan være så mangt, men i hovedsak leverer vi møteromsskjermer, videokonferanse, projektorer, høyttalere, mikrofoner, bordbrønner og teknologi for trådløs deling. Alle disse elementene leveres både enkeltvis og som komplette pakker der det er behov for det.

Ambisiøse mål

Verken Ariela eller Martin er redde for å satse høyt. Og de forteller med stolthet at isiScreen tar sikte på å bli den foretrukne leverandøren i markedet på skjermer og tilhørende teknologi i løpet av kort tid. Som nevnt innledningsvis skal isiScreen være til og for alle uavhengig av størrelse på selskapet! Ta en titt på referansene våre for litt inspirasjon.

Trenger du hjelp?

Det er mange spørsmål som kan dukke opp i en slik prossess, så vi gjør vårt ytterste for at du skal ta den beste avgjørelsen med tanke på utstyr og plassering. Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg videre!

E-post: post@isiscreen.no

Telefon: 406 11 291