Kategorier
digital skilting

Hva kan du bruke en informasjonsskjerm til?

Mulighetene er mange. Det viktigste er å ha et budskap du ønsker å formidle. Vi har laget en oversikt over hva informasjonsskjerm kan brukes til – men husk at mulighetene er uendelige og det kun er kreativiteten som setter en stopper.

Skjerm til retail

Tiltrekk kunder og øk omsetningen. Visste du at studier viser at skjermkommunikasjon for retail kan øke salget med 29,5%? Faktisk gjør en av frem forbrukere uplanlagte kjøp etter påvirkning av visuelle triggere med skjerm.

Skjerm til serveringsbransjen

Frist kundene! Sørg for at de besøkende får vann i munnen når de ser den digitale menyen. Ha relevant innhold til rett tid. Eksempelvis kan en spesifikk lunsjmeny vises mellom kl. 11-14.

Les mer: Sett databeat på Autopilot!

Skjerm til møterom

Hvorfor skal en skjerm som stå på et møterom være svart når noen ikke er tilkoblet? Hva med å vise noe så enkelt som firmaets logo, fun facts om rommets navn, informasjon om hvordan man bruker møteromsfasilitetene, stolte kundecaser med givende bilder?

Skjerm til inngangsparti og resepsjon

Ønsk de besøkende velkommen! Er du gårdeier med mange leietakere? Hva med å ha en informasjonsskjerm som viser alle leietakerne og hvor de besøkende kan finne frem til dem? Hva med en liten widget som sier noe om hva klokken er og når neste buss går fra nærmeste holdeplass? Har du kanskje et område hvor de besøkende venter til de blir møtt av vedkommende de skal møte? Informere de besøkende om hvem dere er og hva dere driver med. Legg på en widget som forteller de besøkende om hva klokken er og det siste fra NRK sine nyheter.

Skjerm til intern kommunikasjon

Om du driver et call-center, en salgsavdeling eller et utviklingsprosjekt – ja hva som helst, vil det å kunne vise relevant innhold til de ansatte skape engasjement. Du kan eksempelvis hente ut tall fra Power BI, et CRM-system, intranett eller andre åpne API’er for å fremstille status Quo. Ønsker du at flere av dine ansatte skal få med seg hva som skjer på intranettet? Sett opp en skjerm ved kaffeautomaten hvor du viser innhold fra intranettet.