Kategorier
digital skilting

Dette er forskjellene mellom en proffskjerm og en TV

Et av de spørsmålene som oftest går igjen når vi er ute på befaring hos kunder er hvorfor proffskjerm er dyrere enn en vanlig TV når de tilsynelatende er like. Vi har samlet noen fakta for å belyse denne forskjellen:

Først og fremst er TV er laget for forbrukermarkedet med egenskaper som gjør den egnet til sport, film eller spill. Mens en proffskjerm har andre egenskaper som gjør at det er dette produktet egner seg bedre til et møterom eller som infoskjerm.

Fokus på kvalitet og bruk

Når du står ovenfor valget mellom en vanlig TV og en proffskjerm i bedriftssammenheng er det flere ting man bør tenke på. Hvordan skal innholdet på skjermen styres? Våre skjermer kan leveres med programvare fra DatabeatONMI, og du oppdaterer innhold gjennom nettleseren din. Mulighet for å legge opp budskap etter tidsskjema, og bestemme når skjermen skal være av ell er på. Dette skjerm via en innebygget smart player i skjermen. En proffskjerm kan monteres både horisontalt eller i portrett, og de fleste har en AutoSource Switch. Det betyr at den gjør automatiske valg når man kobler inn ønsket kilde. Den matte overflaten til en proffskjermer gjør den godt egnet i opplyste lokaler. Fordi det hindrer sjenerende refleksjoner av lys i skjermen. Videre har en proffskjerm driftstid på 24 timer 7 dager i uken, sammenlignet med en vanlig TV som slår seg av etter 8 timer. Sist, men ikke minst har du 3 år onsite garanti for en proffskjerm kontra 1 år på ordinære TVer.

Skarpt innhold med vindusskjerm

For vindusskjerm kommer kanskje forskjellen mellom proffskjerm og TV best frem. En Vindusskjerm kan leveres med bilder på en eller begge sider. Og har en betraktelig høyere lysstyrke (nits) enn kommersiell TV skjerm. Du har kanskje sittet i sofaen og irritert deg over sola som skinner i TVen din, som gjør det umulig å se bildet? Du hadde heller ikke fått mye oppmerksomhet om skjermen i butikkvinduet ditt hadde lidd samme skjebne. Derfor har vi proffskjermer som er ment for å henge i vinduet. Med en ekstremt høy lysstyrke, ofte opptil 10 ganger høyere enn en TV. Dette for at bildet skal trenge igjennom glasset, og overgå dagslyset ute.

Les mer: Gjør plakaten digital!

Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig skjerm til riktig bruk, og ikke minst med riktig lysstyrke ???? post@isiscreen.no